Latest News

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός» – Η τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο [BINTEO]


Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο παρουσιαστής που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, βγήκε από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται, αντιμετωπίζοντας μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ενώ, λοιπόν, η εκπομπή ήταν στον αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να διακόψει τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» είπε με χιούμορ και πρόσθεσε:

«Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε.

Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου».