Latest News

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Σοκάρει η απολογία του 51χρονου που κακοποιούσε τα ανίψια του

 


Παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του ο 51χρονος απο τη Θεσσαλονίκη.

Το απόσπασμα από την απολογία του, που δημοσιεύει το ThessToday, σοκάρει:

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό.
Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. (…) Το αγόρι το χάιδευα (…) Τον έβγαλα και βίντεο, ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδια και το φίλησα στο μάγουλο. (…) Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε ένα φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» είπε ο άντρας.

«Με κακοποιούσε σεξουαλικά»

Η κατάθεση του 18χρονου, σήμερα, νεαρού, που κατήγγειλε όσα υπέστη από τον θείο του φαίνεται να δικαιώνει την δικογραφία που περιλαμβάνει «γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας»:

«Έκλεισα τα 18 μου χρόνια πριν από ένα μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και για αυτό το καταγγελω.
Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για τρία ολόκληρα χρόνια, από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργαζόντουσαν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαβ/κο, με πηγαίναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος για να με προσέχουν.

Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από άπλες θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματος μου όπως κεφάλι ή τα πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαιδευει στα γεννητικά όργανα. Μέτα άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα (…). Στις άπλες θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, απουσίαζαν για διάφορους λόγους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα απουσίαζαν.

Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου με ενήλικες να κάνουν σεξ. Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και με θώπευε όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι που ακριβώς, και άρχισε να με θωπεύει γιατί του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι.

Στη Γ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον μπαμπά μου ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του, ή τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι στη μπανιέρα. Ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου».

«Μας παραπλάνησε»

Οι γονείς των τριών παιδιών, υποστηρίζουν ότι παραπλανήθηκαν:

«Προσπαθήσαμε να λύσουμε το θέμα όταν τα παιδιά θα ένιωθαν έτοιμα να καταθέσουν. Απομακρύναμε άμεσα τα παιδιά από τον θείο. Συμβουλευτήκαμε τον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε. Εκείνος μας παραπλάνησε, λέγοντας ότι οι συνέπειες αυτές ήταν παροδικές από τα χάπια που δεν έπαιρνε και με φαρμακευτική αγωγή θα έστρωναν όλα. Πρώτο μας μέλημα ήταν η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών. Γι αυτό και όταν τα παιδιά αισθάνθηκαν έτοιμα το κατήγγειλαν».