Latest News

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τη χώρισε και αυτή σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του: Η εξιχνίαση της δολοφονίας 32 χρόνια μετά [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Η πρώην φίλη του νάρκωσε και στραγγάλισε έναν Ιταλό ποδοσφαιριστή. Πηγαίνει σε δίκη 32 χρόνια μετά τον.. θάνατό του.

Στις 18 Νοεμβρίου 1989, ο ποδοσφαιριστής Ντονάτο «Ντένις» Μπεργκαμίνι βρέθηκε νεκρός σε ηλιία 27 ετών, κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού. Όλα έδειχναν πως επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά 32 χρόνια μετά γίνεται λόγος για δολοφονία από την πρώην φίλη του.

Η 19χρονη δεν άντεξε την απόρριψη

Η 19χρονη, τότε, Ισαμπέλα Ιντέρνο φαινόταν πως δεν άντεξε την απόρριψη του 27χρονου ποδοσφαιριστή και σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Η 51χρονη, σήμερα, γυναίκα κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση έπειτα από 32 χρόνια από το τραγικό γεγονός.

Ο Ντονάτο Μπεργκαμίνι βρέθηκε νεκρός μπροστά από τις ρόδες ενός φορτηγού στον κρατικό δρόμο 106. Αρχικά, για τον ποδοσφαιριστή της Κοσέντζα όλα έδειχναν πως αυτοκτόνησε.

Ασφυξία / στραγγαλισμός

Πάντως, αυτή η ανασυγκρότηση των γεγονότων δεν θεωρήθηκε ποτέ πιθανή από μέλη της οικογένειας, ερευνητές δημοσιογράφους και συναδέλφους του. Τον Νοέμβριο του 2017, δηλαδή 28 χρόνια μετά το γεγονός, μια νέα έκθεση που διατάχθηκε από το δικαστήριο του Καστροβιλάρι απέδωσε τον θάνατο του παίκτη σε ασφυξία / στραγγαλισμό.
Ύστερα από αυτήν την εκτίμηση, η πρώην φίλη του και ο οδηγός του φορτηγού κάτω από τις ρόδες του οποίου ο παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή μπήκαν στο μητρώο υπόπτων.

Φαινόταν να έπεσε στις ρόδες ενός φορτηγού

Εκείνη την εποχή, ο θάνατος φαινόταν να συνέβη από αυτοκτονία και σύμφωνα με μάρτυρες, ο Μπεργκαμίνι είχε πέσει στις ρόδες ενός φορτηγού που τον έσερνε για περίπου 60 μέτρα.
Η έρευνα έκλεισε και, 20 χρόνια αργότερα η υπόθεση της αυτοκτονίας δεν θεωρήθηκε ποτέ αξιόπιστη, ούτε από τα μέλη της οικογένειας, ούτε από τους οπαδούς, ούτε από τους συμπαίκτες.

Το σώμα του Ντένις δεν είχε καμία πληγή συμβατή με αυτήν την έκδοση και δεν ήταν λασπώδης, παρά τη βροχή και τις λακκούβες στο σημείο του ατυχήματος.

Θέλησε να τον τιμωρήσει για τη διακοπή της σχέσης τους

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, ο οποίος διερευνά την υπόθεση, η γυναίκα, στα 19 της χρόνια, φαίνεται πως θέλησε να τιμωρήσει τον πρώην φίλο της για τη διακοπή της σχέσης τους και, αφού τον είχε ναρκώσει και τον έπνιξε με τη βοήθεια αγνώστων (ο οδηγός του φορτηγού Ραφαέλ Πισάνο κατηγορείται επίσης για φόνο), πραγματοποιήθηκε η σκηνοθεσία της αυτοκτονίας.

Κατηγορούμενη για φόνο

H Ισαμπέλα Ιντέρνο κατηγορείται για συνέργεια σε προμελετημένο φόνο που επιδεινώθηκε από μάταιους λόγους.
Η πρώτη ακρόαση για τη δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου 2021 και φαίνεται ότι η αλήθεια σε αυτήν την ιστορία, που μοιάζει με ταινία, θα μπορούσε επιτέλους να βγει στο φως.