Latest News

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Καταδίωξη στο Πέραμα: «Δεν μπορούσαν να τους σκάσουν τα λάστιχα;» – Οργή από την οικογένεια του νεκρού [ΒΙΝΤΕΟ]


 Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του 20χρονου Ρομά, που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης ...στο Πέραμα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του 20χρονου ξέσπασε: «Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκάσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;».

Η χήρα του 20χρονου, έγκυος στο τρίτο παιδί τους, ανέφερε: 

«Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ».

«Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», πρόσθεσε με λυγμούς.

Η μητέρα, η αδελφή του και φίλοι του νεκρού ζητούν να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος. «Εγώ θα τον σκοτώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφού του θύματος. 

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και η μητέρα του 16χρονου τραυματία, κουνιάδου του 20χρονου Ρομά, που νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως κατήγγειλε της απαγορεύουν να επισκεφτεί το παιδί της και δηλώνει πως ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε για τραυματισμό του από μία σφαίρα στο χέρι, η νεότερη κάνει λόγο για τραυματισμό του από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.