Latest News

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Σοκ στο Μοσχάτο: Καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του - Ζήτησε από 11χρονο κορίτσι να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο

 


Στο τμήμα Ανηλίκων πέρασε ένας 45χρονος καθηγητής γυμνασίου στο Μοσχάτο ο οποίος συνελήφθη γιατί φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του...

Ο καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του, αρχικά με λέξεις που έφερναν τα παιδιά σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και συνέχεια με την προτροπή σε 11χρονο κορίτσι να βγάλει τη μπλούζα του και να ξαπλώσει πάνω σε θρανίο!  

Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος οδηγείται στο αυτόφωρο, έγινε την περασμένη Παρασκευή (22.10.2021).

Ήταν η μέρα που ένα κοριτσάκι από την τάξη είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του. Τότε ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη και δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Το κορίτσι αντέδρασε, άρχισε να ουρλιάζει και φωνάζοντας βγήκε από την αίθουσα, κατευθυνόμενο αμέσως στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει.

Οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και μπροστά σε όλα τα παιδιά τα κοιτούσε περίεργα και έκανε σχόλια που τα έφερναν σε δύσκολη θέση.

Σε βάρος του έχουν γίνει παράπονα από τουλάχιστον άλλα τέσσερα παιδιά.