Latest News

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ στο Βόλο: Δημοσίευσε σε πορνογραφικό site βίντεο ανήλικης επειδή χώρισαν!


 

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια κοπέλα, καθώς ο πρώην σύντροφος δημοσίευσε ευαίσθητες φωτογραφίες από όταν ήταν ανήλικη σε πορνογραφικό site, για να την εκδικηθεί επειδή ...χώρισαν.

Η νεαρή διατηρούσε δεσμό με 25χρονο σήμερα Αλβανό από το 2015, όταν η ίδια ήταν ακόμα ανήλικη, σε νησί των Σποράδων και πέρυσι αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσουν.

Όπως περιέγραψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο νεαρός είχε στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, ενώ είχε διαβεβαιώσει μάλιστα το κορίτσι ότι δήθεν τα ήθελε για να τα θυμάται ο ίδιος και ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς.

«Επειδή τον αγαπούσα, του είχα "τυφλή" εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει» περιέγραψε στην κατάθεσή της.

Ωστόσο, όταν η νεαρή εξέφρασε τη θέλησή της να χωρίσουν, ο αλλοδαπός άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιοποιούσε δύο βίντεο που είχε στην κατοχή του και ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Τελικά, ο νεαρός πραγματοποίησε την απειλή του αφού ανέβασε τα βίντεο της ανήλικης σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στις 16 Ιουλίου 2020.

Η ανήλικη τότε κοπέλα, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν καταγραφεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο σάιτ περισσότερες από μια φορές. Μάλιστα, της έστελνε και μηνύματα από δύο ψεύτικα προφίλ, λέγοντας ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Τελικά η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση, βλέποντας ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα, το έμαθε όλο το νησί και δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο.

Ερήμην καταδικάστηκε ο δράστης

Το δικαστήριο για την υπόθεση έγινε πρόσφατα στον Βόλο, με τον 25χρονο Αλβανό να κατηγορείται για κατοχή και δημοσιοποίηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Η κοπέλα, η οποία εμφανίστηκε ως μάρτυρας κατηγορίας, κατέθεσε ότι φοβάται ακόμη και σήμερα για το μέλλον της, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημοσιοποιήσει ξανά τα βίντεο στα επόμενα χρόνια.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε ενοχή του κατηγορούμενου και καταδίκη του σε φυλάκιση τριών ετών με χρηματική ποινή 360 ημερήσιων μονάδων προς 5 € την καθεμία και αν δεν συμμορφωθεί, να εκτίσει επιπλέον ποινή έξι μηνών.

Τελικά, το Δικαστήριο καταδίκασε τον δράστη σε φυλάκιση 4 ετών, με την ίδια χρηματική ποινή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά το τέλος της δίκης, ο εισαγγελέας καθησύχασε την κοπέλα ότι έπραξε το σωστό και τη διαβεβαίωσε ότι αν ο νεαρός αλλοδαπός πέσει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, θα πάει στη φυλακή.