Latest News

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

J2US: Η απάντηση «καρφί» της Κ.Γαρμπή στην Σ.Σταμάτη για το «δεσποινίς» στη Δ.Βανδή

 


Το J2US έκανε πρεμιέρα, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές, καθώς τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια ήταν πολλά και... ανατρεπτικά.

Ανάμεσά τους και το ζευγάρι που απαρτίζονταν από τη Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Οι δυο τους είπαν το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» με τη Σάσα Σταμάτη να αποσπά θετικά σχόλια για τις φωνητικές της ικανότητες από την κριτική επιτροπή.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και μόλις τελείωσε με την ερμηνεία της άρχισε τους διαλόγους με τους κριτές. Σαν σίφουνας δεν άφηνε ποτέ τον Σταμάτη Φασουλή να τελειώσει τις φράσεις του ενώ είχε και μια απορία, αν θα μπορούσε να αποκαλεί πλέον την Δέσποινα Βανδή δεσποινίς ή κυρία.

Την απορία της αυτή δεν άφησε ασχολίαστη η Καίτη Γαρμπή η οποία παρακολουθούσε το σόου και έκανε το εξής tweet:

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

Πάντως η Σάσα συνέχισε να ανταλλάζει επικές ατάκες με την Μαρία Μπακοδήμου και την Βίκυ Σταυροπούλου, με την τελευταία να ανεβαίνει στην σκηνή για να αναμετρηθούν.