Latest News

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα άγρια κόντρα Τζολί – Πιτ για έναν αμπελώνα στη Γαλλία, αλλά και για τα παιδια


 Νέο επεισόδιο στη σχέση Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό τους... Αυτή τη φορά όχι μόνο για την επιμέλεια των παιδιών, αλλά για έναν αμπελώνα στη Γαλλία που το ζευγάρι είχε αγοράσει όταν ήταν παντρεμένο και τώρα ο καθένας ξεχωριστά τον διεκδικεί για τον εαυτό του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κόντρα των δυο για την επιμέλεια των παιδιών έχει σταματήσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η Τζολί κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για να κερδίσει ειδική μεταχείριση στη μακρόχρονη μάχη της επιμέλειας. Ενώ από την πλευρά τους οι δικηγόροι υπεράσπισης του Πιτ ξεκίνησαν τη Δευτέρα μια προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση απόλυσης του δικαστή που έχει αναλάβει το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο είχε αποφανθεί υπέρ της κοινής επιμέλειας των παιδιών από την Αντζελίνα και τον Μπραντ, αλλά η ηθοποιός είχε ορκιστεί να πολεμήσει για να αλλάξει αυτό.

Άλλο αγκάθι πλέον είναι και ο αμπελώνας των 140 εκατομμυρίων ευρώ το Chateau Miraval, (εκεί είχε παντρευτεί το ζευγάρι) στη Γαλλία. Ο Μπραντ κατηγορεί την Αντζελίνα ότι θέλει να πωλήσει τον μισό (εκείνον που παράγει τα κρασιά) χωρίς να τον ρωτήσει.