Latest News

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τελευταίο αντίο στον Εθνικάρα... {ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ}

 


Θλίψη σε όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ματζουράνη, του... θρυλικού «Εθνικάρα».

Πολλοί ήταν εκείνοι που ένιωσαν την ανάγκη να πουν το τελευταίο αντίο στην εμβληματική φωνή του Εθνικάρα που σίγησε για πάντα όταν ο Γιάννης Ματζουράνης δεν κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Πηρούνιας ο οποίος ανέφερε : " Σεβασμός και αγάπη συνοδεύουν στο τελευταίο ταξίδι τη φωνή και ψυχή του Εθνικάρα μας  Συλλυπητήρια στα παιδιά του  που πρέπει να είναι περήφανα για τον πατέρα τους..."

Συγκινούν ο γιος και η κόρη του Γιάννη Ματζουράνη σε ανάρτηση στο facebook: «Μας έφυγες άγγελε μου ο Θεός να αναπαύσει την Ψυχούλα σου καλό παράδεισο εθνικαρα μου να μου προσέχεις την μανούλα μου».


Και οι δύο, μάλιστα, έκαναν  μια ανάρτηση με την οποία ευχήθηκαν «καλό παράδεισο» στον «Εθνικάρα» υπενθυμίζοντας το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Α ρε Εθνικάρα» από τον δίσκο με τίτλο «Δημόσιες σχέσεις» το οποίο και αναφερόταν στον Γιάννη Ματζουράνη.



Η κηδεία του "Εθνικάρα" θα γίνει αύριο στην Καλλιθέα, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο...