Latest News

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο επεισόδιο στην "τιτανομαχία" Μαλέσκου - Καινούργιου {ΕΙΚΟΝΕΣ}


 Με μία ανάρτηση στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου μοιάζει με «λάδι στην φωτιά» που ξέσπασε χθες ανάμεσα σε εκείνην και την Κατερίνα Καινούργιου και... μάλιστα σε απευθείας μετάδοση, αφού το μεταξύ τους «μαλλιοτράβηγμα» πραγματοποιήθηκε μέσα από τις εκπομπές τους σε Σκάι και Alpha αντιστοίχως.

Το βράδυ της Τέταρτης , 22 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στο Instagram βραδινή φωτογραφία. Στο καρέ το φεγγάρι «λούζει» την σκοτεινή θάλασσα με τη λάμψη του και πάνω σε αυτό η παρουσιάστρια του «Love it» σημείωσε με νόημα «Το «σκοτάδι» δεν καταστρέφει το φως. Το οριοθετεί» (Και ταυτόχρονα σα να ακούστηκε ο ήχος όπλου που οπλίζεται).

Το με υπονοούμενο ποστ εκτιμάται σαν κίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου να «πετάξει το γάντι» στην Κατερίνα Καινούργιου και να έχουμε μια ακόμη «μάχη» ξανθιάς μπούκλας από τις τηλεσυχνότητες.

Παρά το γεγονός ότι στην απάντηση προς την Μαλέσκου, χθες, η Καινούργιου ήταν εκείνη η οποία αφού είπε τα δικά της κατέληξε λέγοντας «και δεν το συνεχίζω», σα να έβαζε τελεία στον μεταξύ τους άγριο τηλεκαβγά, η χθεσινοβραδινή ανάρτηση της Μαλέσκου ερμηνεύεται ως «βολή» κατά της «αντιπάλου» της αλλά και ως πρόθεση της να έχει εκείνη την τελευταία κουβέντα.

Θα φανεί στην πορεία της ημέρας τί θα γίνει. Εξαρτάται δηλαδή αν η ανάρτηση Μαλέσκου θα έχει πέσει στην αντίληψη της Καινούργιου και βεβαίως αν η παρουσιάστρια του Alpha έχει διάθεση/σκοπό να δώσει συνέχεια.

Στο μεταξύ έχει κυκλοφορήσει μια ακόμη εκδοχή στο σενάριο αντικατάστασης της Ιωάννας Μαλέσκου, επειδή το «Love it» δεν τραβάει με τίποτα.

Έχει ξεκινήσει μια συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες ότι στον Σκάι, εξετάζεται η εναλλακτική με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» στο κανάλι του Φαλήρου.

Διόλου απίθανο κάποιος στο σταθμό να σκέφτηκε «αφού την έχουμε γιατί δεν την αξιοποιούμε σε περίπτωση που…».

Όμως η Σπυροπούλου έχει στο ενεργητικό της το αποτυχημένο καθημερινό «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha, το 2017 που πιθανόν ελάχιστοι τηλεθεατές να θυμούνται, ενώ εξαιτίας τής συμπεριφοράς της στο παρελθόν στους συνεργάτες της, λέγεται ότι μόνον ανυποψίαστοι θα πάνε να συνεργαστούν μαζί της.

Το άλλο σενάριο, το οποίο ήταν και η αιτία για το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο τηλεπερσόνες, θέλει τον ΣKAΪ να αντικαθιστά την εκπομπή «Love it» με την εκπομπή «Όλα γκουντ» του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζουν οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλι Κάκκαβα .

Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε ρεπόρτερ της εκπομπής της έξω από το στούντιο από το οποίο μεταδίδεται το πρωινάδικο του ΣΚΑΪ και έστησε «καραούλι» περιμένοντας τη Μαλέσκου ζητώντας της να σχολιάσει την υποβάθμιση της και κατά άλλη εκδοχή το «κόψιμο» της εκπομπής. Η Μαλέσκου απαξίωσε να απαντήσει.

Ενημερώθηκε όμως και από τους συνεργάτες της τί έλεγε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Καινούργιου και η Μαλέσκου «τα έχωσε» στην συνάδελφό της κατηγορώντας την για ασέβεια!

Η Καινούργιου ακολούθως, όπως ενημέρωσε το φιλοθέαμον, πληροφορήθηκε από τον αδελφό της με γραπτό μήνυμα ότι η Μαλέσκου τής «τα έσουρνε», ε, τα πήρε στο κρανίο και απάντησε λέγοντας βράζοντας από θυμό: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν «Ιωάννα λυπόμαστε». Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω. Κλείνει εδώ».

Προβληματισμός πάντως για το πρωινάδικο υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Η Μαλέσκου έχει ήδη μια σεζόν στο ενεργητικό της, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης αλλά και με επεισοδιακό τρόπο καθώς πριν το φινάλε, παραιτήθηκαν οι περισσότεροι από την δημοσιογραφική ομάδα του «Love it», αφήνοντας αιχμές για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας. Μένει να φανεί πόσο θα διαρκέσει η πίστωση χρόνου που δίνει το κανάλι στην ίδια και την εκπομπή.

Στο μεταξύ ο ΣΚΑΪ στηρίζει την επιλογή του. Χθες βράδυ η Άλκιστης Μαραγκουδάκη, διευθύντρια Μαρκετινγκ και Επικοινωνίας του ραδιοτηλεοπτικού ομίλου, μιλώντας σε ρεπόρτερ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» διαβεβαίωσε ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα κοπεί ούτε θα αλλάξει ζώνη.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό», τόνισε.