Latest News

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ είναι πάλι στη μεγάλη οθόνη με τη νέα της ταινία

 


Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα έκανε την ειδική πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας της Madonna's Madame X στο Paradise Club στο ξενοδοχείο ...Times Square Edition.

 

Η βασίλισσα δε θα μπορούσε παρά να εμφανιστεί με την τιάρα της που γράφει την πιο συνηθισμένη λέξη που ακούς στη Νέα Υόρκη "Fuck You". Η 63χρονη Μαντόνα φόρεσε τα ρούχα - υπογραφή των εμφανίσεών της επί σαράντα χρόνια, δαντελένιο μαύρο μπούστο και διχτυωτά γάντια και τι άλλο; άλλη μια «δήλωση» στο διαμαντένιο κολιέ της με μια ακόμα ρήση της: "Trust No Bitch".

 

Η περιοδεία πήρε το όνομά της από το 14ο στούντιο άλμπουμ της, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 1 του Billboard 200 chart το 2019. Η Madame X ήταν η περσόνα μιας μυστικής πράκτορος, που υιοθέτησε για την περιοδεία, η οποία αγωνίζεται για την ελευθερία και ενάντια στις αδικίες.

 

Αυτό που ξεχώρισε σε αυτή την ταινία με τις συναυλίες της ήταν ότι δόθηκαν σε χώρους μικρότερης κλίμακας, σε θέατρα ως επί το πλείστον και όχι σε γήπεδα ή σε αχανείς χώρους συναυλιών. «Αυτή η οικειότητα μπορεί να μην μεταφράζεται απαραίτητα στην ταινία», είπε η Madonna στον Guardian.

 

Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ είναι πάλι στη μεγάλη οθόνη με τη νέα της ταινία
Άλλη μια «δήλωση» στο διαμαντένιο κολιέ της με μια ακόμα ρήση της: "Trust No Bitch".

 

«Υπάρχουν πολλές στιγμές όπου μιλάω με το κοινό, αλλά έπρεπε να τις κόψουμε για να εξοικονομήσουμε χρόνο», είπε στο κόκκινο χαλί. «Λατρεύω τους ανθρώπους που με κοροϊδεύουν ή μου φωνάζουν, μου αρέσει να τους μιλάω για ό,τι συνέβαινε στον κόσμο, είτε πρόκειται για τον Ντόναλντ Τραμπ είτε για φυσική καταστροφή. Μου άρεσε να έχω αυτό το πάρε δώσε. Το καταγράφουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά όχι εντελώς». Η Μαντόνα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι τέσσερα από τα έξι παιδιά της συμμετείχαν, τόσο σε μαγνητοσκοπημένα τμήματα όσο και σε ζωντανές παραστάσεις.

 

Εμπνευσμένο από τις πολλές πολιτισμικές επιρροές της Λισαβόνας, το άλμπουμ διέσχισε γλώσσες και στυλ μουσικής, από το φάδο μέχρι τη μαροκινή μουσική gnawa και την μπατούκ μουσική της παράδοσης του Πράσινου Ακρωτηρίου, και η παράσταση περιλαμβάνει την γυναικεία ορχήστρα της Λισαβόνας Orquestra Batukadeiras, μεταξύ άλλων ερμηνευτών από όλο τον κόσμο. «Στη Λισαβόνα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να μοιραστώ την εξαιρετική καλλιτεχνική κληρονομιά όλων αυτών των μουσικών στην παράστασή μου, και αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα», είπε.

 

Ο Πορτογάλος φωτογράφος Ricardo Gomes συναντήθηκε με τη Μαντόνα ενώ ηχογραφούσε το άλμπουμ στη Λισαβόνα και αρχικά ενώ πρσελήφθη για να παίρνει πλάνα από το παρασκήνιο για το Instagram τελικά σκηνοθέτησε και την ταινία.

 

Madonna - World of Madame X

 

«Ο Covid μας έκλεισε στο τέλος - επρόκειτο να γυρίσουμε περισσότερες παραστάσεις», είπε. «Η πρόκληση ήταν ότι έπρεπε να βρούμε έμπνευση και να προχωρήσουμε πέρα ​​από την παράσταση για να συνδέσουμε τα πράγματα και να κάνουμε το μήνυμα ακόμα πιο σχετικό». Ακόμη και πριν από την πανδημία, η Μαντόνα στην περιοδεία υπέφερε από τραυματισμούς, γεγονός που μπορεί να μην είναι εμφανές για τους θεατές της ταινίας, είπε ο Γκόμες. «Τραυματίστηκε πολύ σε όλη την περιοδεία, αλλά δεν μπορούμε να το δούμε φαίνεται εκπληκτική και απίστευτη».

 

Ένα πλήθος περίπου 75 ατόμων παρέδωσαν τα τηλέφωνά τους σε κλειδωμένες θήκες (μια πρακτική που εφαρμόστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της περιοδείας Madame X) πριν εισέλθουν στο αμυδρά φωτισμένο πρώην καμπαρέ Paradise Club, το οποίο μετατράπηκε σε ένα ζεστό θέατρο για την ειδική αυτή βραδιά.

 

Η Madame X θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο Paramount+ στις 8 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ.