Latest News

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Έπιασαν αστυνομικούς να κάνουν… σεξ σε περιπολικό!


 Ασυγκράτητοι φαίνεται πως ήταν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι εν ώρα υπηρεσίας εντοπίστηκαν να κάνουν σεξ στο ...περιπολικό τους.

 Το πρόβλημα, εκτός από το γεγονός ότι βρίσκονταν σε υπηρεσία και αγνόησαν κλήσεις από νοσοκομείο καθώς και για μια διάρρηξη, είναι πως… αμφότεροι ήταν παντρεμένοι.

Ο λόγος για τη Μόλι Έντουαρντς και τον Ρίτσαρντ Πάτον που έριξαν αγνόησαν τα περιστατικά, στα οποία έπρεπε να μεταβούν και βρήκαν έναν πιο ενδιαφέροντα τρόπο να περάσουν το οκτάωρό τους.

Ο παράνομος δεσμός των αστυνομικών –και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά– αγνόησαν επίσης και μια άλλη κλήση στις 4:17 το πρωί για να πάνε σε ένα νοσοκομείο ώστε να βρίσκονται κοντά σε δύο θύματα σοβαρής επίθεσης έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να πάρουν κατάθεση.

Οι «σεξουαλικές φαντασιώσεις»

Εκείνη τη στιγμή, ήταν σταθμευμένοι 15 λεπτά μακριά για να κάνουν σεξ, όπως έγινε γνωστό από έρευνα που επικαλείται η «The Sun». Μάλιστα, οι δύο ένστολοι «χρεώθηκαν» από μυστικές ηχογραφήσεις στο περιπολικό, που έπιασε τους δύο να μοιράζονται «σεξουαλικές φαντασιώσεις».

Γδύσιμο, φιλιά και «παιχνίδια» στα γυμνά τους σώματα, ήταν μέρος της σεξουαλικής επαφής που είχαν οι δύο ένστολοι, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.
Τελικά, το παράνομο ζευγάρι παραιτήθηκε από το Αστυνομικό Σώμα του Σάρεϊ και δικάστηκαν ερήμην τους ενώ ο δεσμός τους φαίνεται πως είχε διάρκεια.

«Απλά κρατιόμασταν χέρι – χέρι»

Η Μόλι Έντουαρντς ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ με τον συνάδελφό της μόνο για δύο ημέρες, ενώ το περιπολικό τους ήταν χαλασμένο, και στο υπόμνημα της παραίτησής της είπε πως «δεν κάναμε πάντα έρωτα, πολλές φορές απλά κρατιόμασταν χέρι – χέρι».

«Μου άρεσε ο χρόνος που περάσαμε μαζί, αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτό που κάναμε ήταν λάθος και θα του έλεγα ότι πρέπει να το σταματήσουμε» πρόσθεσε.