Latest News

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνικα Μπελούτσι: Έχω εμπνευστεί από την προσωπικότητα της Μαρία Κάλλας {ΒΙΝΤΕΟ}

 


Για την Ελλάδα, για την παιδική της ηλικία και τις επιλογές της, αλλά και για τα παιδιά της μίλησε η Μόνικα Μπελούτσι στο... Νίκο Μουτσινά.

Η εκθαμβωτική Ιταλίδα σταρ, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας στο Ηρώδειο, παραχώρησε συνέντευξη στον παρουσιαστή της πετυχημένης εκπομπής του ΣΚΑΙ «Καλό Μεσημεράκι».

«Θα ήθελα πολύ να καταλαβαίνω τη γλώσσα σας, είναι πολύ όμορφη», είπε μεταξύ άλλων η Μπελούτσι στη συνέντευξή της.

Αναφορικά με τη Μαρία Κάλλας, η Ιταλίδα σταρ ανεφερε πως έχει εμπνευστεί από την προσωπικότητά της, ανάμεσα σε αυτή της ντίβας και μίας γυναίκας με απλή καρδιά.

«Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο, και γι’ αυτό ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα, και την ίδια στιγμή τόσο ευαίσθητη και εύθραυστη, τόσο ευάλωτη, και γι’ αυτό είναι πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα» τόνισε η Μόνικα Μπελούτσι.

Σε ερώτηση για την παιδική της ηλικία και για το τι έλεγε η Μόνικα των οκτώ ετών απάντησε: «Είμαι το προϊόν των ονείρων μου, γιατί, όταν ήμουν πολύ μικρή, το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Οπότε ζω το όνειρό μου, και πρέπει να πω ότι ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η ζωή μού έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου».

 «Δεν έχεις πάντα τον ίδιο στόχο στη ζωή σου, έχει να κάνει με την ηλικία, όταν ήμουν νέα ήμουν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα μου, να ταξιδέψω, να κάνω ταινίες και πράγματα. Σήμερα είμαι γυναίκα, και ως γυναίκα φυσικά θέλω να έχω στη ζωή μου τη δουλειά μου και το πάθος μου, αλλά η προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου» σημείωσε.  

Φυσικά, η Ιταλίδα σταρ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κατά πόσο μοιάζουν οι δύο λαοί, οι Έλληνες με τους Ιταλούς. «Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες! Είμαστε παρόμοιοι, πολύ ήρεμοι και γλυκοί, αλλά μπορούμε να γίνουμε και πολύ παθιασμένοι. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η μεσογειακή κουλτούρα είναι τόσο όμορφη, επειδή είμαστε απρόβλεπτοι» για να λάβει την φιλοφρόνηση από τον Νίκο Μουτσινά για το πόσο όμορφη είναι.