Latest News

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από δυο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς»

 


Στην άρνηση αρκετών ηθοποιών να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού... αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα είναι έντονο και στον χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει λάβει εξώδικο από δυο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς, επειδή απομακρύνθηκαν από παράσταση στο Ηρώδειο.«Έχουμε κι εμείς μεγάλο θέμα εμβολιασμένων και μη και στους ηθοποιούς. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί για τους δικούς τους λόγους.

Προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς. Θεωρούν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες  στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να γίνουν και οι πρόβες».

Επιπλέον, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου αναφορικά με καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά, τονίζοντας ότι ο άνθρωπος που πλησίασε τον ηθοποιό, προτείνοντάς του να του εκδώσει ένα, δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν έχουν καν τα στοιχεία του.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε, ότι το θέμα πρέπει να διερευνηθεί, καθώς αν ισχύει, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.