Latest News

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Σύντροφος πρώην παίκτρια ριάλιτι για 7,8 κιλά κοκαΐνη – «Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδεψαν»


 Θύμα πλεκτάνης ισχυρίζεται πως έπεσε ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι, που κατηγορούνται από κοινού για... διακίνηση ναρκωτικών.

Από τα κρατητήρια της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής ο κατηγορούμενος μίλησε στον Alpha, δίνοντας εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε με τη βαλίτσα που περιείχε 7,8 κιλά κοκαΐνη.

«Είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόσφατο επί σφαγή για να παραλάβω κάποια ποσότητα ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση με κατέδωσε για λόγους που εκείνος γνωρίζει» ανέφερε ο 32χρονος

«Αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα»

«Αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα. Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδεψαν. Ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να το κάνω. Με συνέλαβαν πριν προλάβω να ακουμπήσω τη βαλίτσα. Θα τη μετέφερα σε απόσταση 200 μέτρων» συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, η παίκτρια ριάλιτι δηλώνει πως δεν είχε ουδεμία ανάμειξη με την υπόθεση και αρνείται ότι έριξε στην τουαλέτα ποσότητα ναρκωτικών, όπως επεσήμανε η αστυνομία, όταν έγινε έφοδος στο διαμέρισμά τους.