Latest News

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αρχές βρήκαν τον 34χρονο από τον Πειραιά που προσπαθούσε να «κρύψει» η δράστιδα

 


Ένας 34χρονος άνδρας από τον Πειραιά φέρεται να έχει ρόλο «κλειδί» στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας Παλαιοσπύρου στην Καλλιθέα...
τον Μάιο του 2020.

Η αστυνομία εξετάζει αν ο 34χρονος -αναμένεται να κληθεί ως μάρτυρας- θα μπορούσε να έχει ρόλο «συνεργού» στην επίθεση κατά της Ιωάννας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κι αυτό ύστερα από πληροφορίες κι αναφορές ότι πράγματι ο 34χρονος είχε υποβοηθήσει την 36χρονη στην αρχική παρακολούθηση της Ιωάννας, είχε ρωτηθεί από την δράστιδα για τον τρόπο αγοράς του βιτριολιού και γνώριζε την εμμονή της για το άτυχο θύμα της.

Με κύριο ζητούμενο γιατί ενώ γνώριζε ότι η φίλη του ήταν εκείνη που είχε τέτοιο μένος κατά του θύματος και αναζητούσε βιτριόλι, δεν ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές ότι αυτή ήταν πιθανόν εκείνη που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα.

Φαίνεται πως η επαφή του 34χρονου με την δράστιδα ανιχνεύθηκε αρκετούς μήνες μετά την εγκληματική επίθεση, ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων της συσκευής του κινητού της Έφης.

Τότε διαπιστώθηκε ότι η 36χρονη είχε τακτικές επικοινωνίες με το 34χρονο μέσω Viber. Μάλιστα η δράστιδα φαίνεται να είχε πραγματοποιήσει διαδοχικές κλήσεις σε αυτόν αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα.

Εντύπωση μάλιστα στις αρχές προκαλεί το γεγονός ότι η η 36χρονη δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για την παρουσία του, λες και προσπαθούσε να τον κρύψει…