Latest News

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στην Αθήνα με το κύπελλο του NBA {ΕΙΚΟΝΕΣ}

 


Στην Αθήνα βρίσκονται οι πρωταθλητές Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο με το κύπελλο του NBA, που σκοπεύουν να πάνε μεταξύ άλλων στις γειτονιές... όπου μεγάλωσαν στα Σεπόλια.

 

Οι δυο πρωταθλητές έφτασαν στην Ελλάδα, νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, με την άφιξή τους να καθυστερεί μερικές ημέρες, καθώς ο Θανάσης έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα απομονωμένος, αφού προσβλήθηκε από κορωνοϊό οπότε έχασε τους τελευταίους δύο τελικούς.

 

Ο μικρότερος αδελφός τους, Αλεξ, έμεινε στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς. 

 

Το ταξίδι του αναμένεται να είναι ολιγοήμερο καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η σύζυγός του, που είναι έγκυος, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Με ανάρτηση στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε προαναγγείλει την μεγάλη «επιστροφή» του στην Ελλάδα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ερχόμαστε και φέρνουμε το Κύπελλο».

 

 

Παρόμοια ανάρτηση έκαναν και οι Μιλγουόκι Μπακς:

 

 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την άφιξή τους, τα δυο αδέρφια ευχαρίστησαν όλους όσοι τους στήριξαν και κατά τη διάρκεια της σεζόν και από πρώτη στιγμή που παίζουν μπάσκετ. «Δεν έχω λόγια», είπε αρχικά ο Θανάσης.

 

Από την πλευρά του ο Γιάννης ανέφερε: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που έχουμε πάει ΝΒΑ και ζούμε το όνειρο μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και βλέπουμε τους φίλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζί. Έπρεπε να περάσουμε μεγάλη διαδικασία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα βρίσκεται εδώ αλλά θα τα πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου. Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικά που όλοι μας στήριζαν από την Ελλάδα και εύχονταν ότι καλύτερο για την ομάδα».

 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA είπε: «Δεν το έχω πιστέψει, ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω τους Μπακς πρωταθλητές και δεν το χω πιστέψει. Αυτό που ονειρευόμουν σαν παιδί το έζησα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως ελπίζει να ξαναζήσει τέτοιες στιγμές και με την Εθνική στο μέλλον. «Είναι εθιστικό αυτό το συναίσθημα», σημείωσε.

 

Ωστόσο, ο Greek Freak έσπευσε να προσθέσει πως το μόνο που μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη στιγμή ήταν η γέννηση του παιδιού του και ο ερχομός του δεύτερου.

 

«Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι και κανείς δεν ξέρει. Αλλά τίποτα δεν θα είχε έρθει, ούτε τα συμβόλαια ούτε τα τρόπαια, αν δεν δουλεύαμε σκληρά. Αύριο θα σηκωθώ να πάω στο γήπεδο να κάνω προπόνηση. Αυτοί είμαστε και η νοοτροπία μας δεν αλλάζει», σημείωσε. 

 

Εικόνες από την άφιξη της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο «Ελ.Βενιζέλος»:

 

Στην Αθήνα Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο με το κύπελλο του NBA

 

Στην Αθήνα Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο με το κύπελλο του NBA