Latest News

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Survivor: «Στημένα σκηνικά με εντολή της παραγωγής» – Τι αποκάλυψαν Κόρομι και Ασημακόπουλος

 


Για στημένα πλάνα κατόπιν εντολής της παραγωγής του Survivor μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι φέρνοντας… φουρτούνες στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Από τις περίφημες γυμνές βουτιές των Μπόγδανου, Καλύβα, Ασημακόπουλου και Κόρομι, μέχρι το περιβόητο θεατρικό που στήθηκε στην παραλία με σκοπό να διακωμωδήσουν τον Τριαντάφυλλο λίγο μετά την αποχώρησή του, οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βγάζουν στη… φόρα περιστατικά που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν!

«Το θεατρικό στον Τριαντάφυλλο ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά ο Κόρομι με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

«Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας!» τόνισε.

Με λίγα λόγια Κόρομι και Ασημακόπουλος ισχυρίζονται ότι ο Ατζούν και η παραγωγή του Survivor έστηνε… σενάρια, οι παίκτες έπαιζαν… θέατρο και οι τηλεθεατές πλήρωναν ψηφοφορίες!