Latest News

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Άγριο ξύλο σε ματς του Copa Libertadores – “Πλακώθηκαν” παίκτες της Μπόκα και αστυνομία στα αποδυτήρια {ΒΙΝΤΕΟ}


 Πρωτοφανή επεισόδια στιγμάτισαν το παιχνίδι της Μπόκα Τζoύνιορς απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία για τους «16» του Copa Libertadores, με παίκτες να συμπλέκονται στα αποδυτήρια και την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων...για να μπορέσει να επαναφέρει την τάξη, εν΄ψ προχώρησε και σε 8 συλλήψεις.

Η ομάδα του Μπουένος Αϊρες αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-1 και για 4η φορά στις τελευταίες 19 παρουσίες της στο Copa Libertadores δεν καταφέρνει να περάσει από τη φάση των «16» και έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και το VAR. Οι παίκτες της Μπόκα, κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους στα αποδυτήρια και να τους πετούν αντικείμενα, ενώ επιτέθηκαν και σε αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των δύο ομάδων επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να επιτίθενται και να χτυπούν στο πρόσωπο 17χρονο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί οι Κασκίνι, Μπερμούντες, Ιθκιέρδοθ, Ρόχο, Χάβι Γκαρσία, Ζαμπράνο, Βίλα και Γκαγιόσο.