Latest News

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Breaking Bad: Ο εφιάλτης των ανθρώπων που ζουν σήμερα στο σπίτι του Heisenberg [ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ]

 


Η σειρά Breaking Bad είναι από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, με τους θαυμαστές της να μιλούν ακόμα γι’ αυτήν αν και έχει ολοκληρωθεί από... το 2013.

Όλοι θυμούνται τους χαρακτήρες της σειράς: Τον καθηγητή Γουόλτερ Γουάιτ ή Heisenberg, τον νεαρό Τζέσε Πίκμαν, τον δικηγόρο Σολ Γκούντμαν (που έγινε νέα σειρά στη συνέχεια) ή τον Γκουστάβο Φρινγκ και σχολιάζουν τις περιπέτειές τους στις πέντε σεζόν της σειράς.

Παράλληλα, χαρακτηριστικά είναι και τα μέρη που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς, στην Αλμπουκέρκη, την μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ. Δυστυχώς για κάποιους, τα γυρίσματα δεν έγιναν σε κάποιο στούντιο, αλλά σε κανονικά σπίτια της περιοχής.

Στην πιο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ήταν η κατοικία του καθηγητή Γουάιτ, οι οποίοι βρίσκονται στο… στόχαστρο των θαυμαστών της σειράς.

Για να αποφύγουν τις ενοχλητικές επισκέψεις, τοποθέτησαν φράχτη στο σπίτι, κάτι που όπως φαίνεται δεν αποτελεί εμπόδιο για τους fans της σειράς, ώστε να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

H υπόθεση της σειράς που καθήλωσε

Η υπόθεση του «Breaking Bad» περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), έναν καθηγητή χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Όταν ο Γουάιτ διαγιγνώσκεται με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με την επιθυμία να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του.

Το «Breaking Bad» έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, ειδικά για το γράψιμο και την πρωταγωνιστική ερμηνεία του Κράνστον, και έχει κερδίσει τέσσερα Βραβεία Έμμυ, μαζί με πολλά άλλα βραβεία και υποψηφιότητες.