Latest News

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του - Σήμερα η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή - Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου

 


Το «τελευταίο» αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο θα πουν στις 15:00 συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος... έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς.


 Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Η κηδεία του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

 

Η σορός του θα βρίσκεται από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Α' νεκροταφείο, σε κλιματιζόμενο χώρο. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό, γι' αυτό η κηδεία θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

 

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία


H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

«Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο !!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα» έγραψε συγκεκριμένα.