Latest News

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακοί αγώνες: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

 


Η Ελίνα Σβιτολίνα αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη στο Ολυμπιακό τουρνουά των γυναικών... στο Τόκιο. 

 

Η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε μάχη 2 ωρών και 38 λεπτών, αλλά έχασε από την Ουκρανή που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης με 5-7, 6-3, 6-4 και έτσι δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.  

 

Παρά τον αποκλεισμό από το Ολυμπιακό τουρνουά των γυναικών, οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν τελείωσαν για την Μαρία Σάκκαρη, αφού θα αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό. Οι πρώτοι τους αντίπαλοι θα είναι οι Καναδοί Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ/ Γκάμπι Νταμπρόβσκι.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Τσιτσιπάς πέρασε στους «16», χάρη στη νίκη του με 2-0 σετ επί του Φράνσις Τιαφόε, παίρνοντας «ρεβάνς» από τον Αμερικανό που τον είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον πριν από μερικές εβδομάδες.

 

 

Ισοπαλία της εθνικής πόλο κόντρα στην Ιταλία 

 

Μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα, η εθνική ομάδα πόλο ανδρών αναδείχθηκε σήμερα ισόπαλη 6-6 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. 

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για νίκη επί των Ιταλών, καθώς προηγήθηκε 6-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Όμως, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές συνήλθαν και ισοφάρισαν σε 6-6, 1 λεπτό και 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Ο επόμενος αντίπαλος της εθνικής ομάδας είναι η Ιαπωνία, την Πέμπτη.