Latest News

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ρούνεϊ: Συγγνώμη στην οικογένεια του για τις φωτογραφίες με ημίγυμνες καλλονές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραδέχτηκε ότι «έκανε ένα λάθος» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την ομάδα του, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που ανέβασαν εν αγνοία του τρεις νεαρές γυναίκες, με τις οποίες ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι φαίνεται να διασκέδασε μέχρι λιποθυμίας από το ποτό στο δωμάτιο... ενός ξενοδοχείου.

Ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, δήλωσε πως θέλει να αφήσει πίσω του το συμβάν και να προχωρήσει λίγες ώρες αφότου πλήρωσε για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών με το ποσό της μιας λίρας τα νεαρά μοντέλα, τα οποία κατηγόρησε για εκβιασμό. 

Μάλιστα οι Τέιλερ Ράιαν, Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν ζήτησαν συγγνώμη για την διάρρευση των εικόνων του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο διαδίκτυο.

«Με δική τους προτροπή μάλιστα ζήτησαν εγγράφως συγγνώμη από εκείνον για όσα συνέβησαν και την ντροπή που μπορεί να ένιωσε. Δεν υπήρξε ανταλλαγή χρημάτων, παρά μόλις η πληρωμή μίας λίρας, όπως απαιτεί ο νόμος για τα συμβόλαια δικαιωμάτων», υπογράμμισε εκπρόσωπος του Ρούνεϊ.

Ο Ρούνεϊ μετά τη φιλική νίκη επι της Ρεάλ Μπέτις παραδέχθηκε χθες στο Sky Sports News: «Έκανα ένα λάθος».

«Πήγα σε ένα ιδιωτικό πάρτι με δύο φίλους μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου και την ομάδα μου για τις εικόνες που κυκλοφορούσαν». 

«Είμαι ευγνώμων στην Ντέρμπι Κάουντι που μου δίνει την ευκαιρία να την επιστρέψω στο σημείο που ανήκει και θα κάνω ό, τι μπορώ για να το πετύχω. Ανυπομονώ να προχωρήσω και να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι».

Ο γάμος του με την Κολίν, σύντροφό του από τότε που ήταν στο σχολείο, έχει περάσει από πολλές κρίσεις και φαίνεται πως πέρασε ακόμα μια, καθώς μετά τον διασυρμό του συζύγου της η 35χρονη εθεάθη σε παραλία της βόρειας Ουαλίας και σύμφωνα με πληροφορίες του «The Sun» δείχνει πρόθυμη να σταθεί ξανά στο πλάι του συντρόφου της. 

Σύμφωνα με τα Βρετανικά δημοσιεύματα ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.