Latest News

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Πάρις Χίλτον: Κυκλοφορεί απομνημονεύματα για sex tape, σχέσεις και κακοποίηση (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Η Πάρις Χίλτον δείχνει να είναι πολύ απασχολημένη τον... τελευταίο καιρό. 

 

Πριν από ένα μήνα, ανακοίνωσε την επιστροφή της στα τηλεοπτικά ριάλιτι μέσω της καινούργιας σειράς με τίτλο «Paris in Love» και τώρα, κυκλοφορεί τα απομνημονεύματά της, όπου υπόσχεται μια «έντονα ειλικρινή και βαθιά προσωπική ματιά» στην  ζωή και την ασταθή δημόσια περσόνα της. 

 

Το 2004, η Πάρις Χίλτον είχε κυκλοφορήσει το «Confessions of an Heiress», μια προσωπική συλλογή σκέψεων για τα πάντα- από τη σημασία των χαμηλοκάβαλων τζιν μέχρι γιατί πρέπει να φοράμε τιάρες πιο συχνά.

 

Τα επερχόμενα απομνημονεύματα, ωστόσο, υπόσχονται να φωτίσουν μια πιο ευάλωτη πλευρά της σταρ, όπως την δημιουργία του ντοκιμαντέρ του 2020, «This is Paris», όπου παρουσιάζονται οι σχέσεις της, η διαρροή του sex tape και η κακομεταχείριση που υπέστη ως μαθήτρια στο οικοτροφείο Provo Canyon.

 

 

Τα τελευταία χρόνια, η Πάρις Χίλτον αποτίναξε την εικόνα της σαχλής κληρονόμου, όπως παρουσιάστηκε στα ριάλιτι «The Simple Life», «Paris Hilton's My New BFF» και «The World According to Paris», που όπως παραδέχεται τώρα υπήρξαν τέχνασμα.

 

Πριν ένα μήνα, αποκάλυψε στο TikTok πως το διάσημο μπλουζάκι «Stop Being Poor», ήταν προϊόν Photoshop. Σε βίντεο εξήγησε πως το μπλουζάκι έγραφε αρχικά «Stop Being Desperate», όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε. «Αυτό έγραφε στην πραγματικότητα. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε», σημείωσε. 

 

 

Σήμερα σε ηλικία 40 ετών, από μοντέλο, σταρ των ριάλιτι και DJ έγινε πρόσφατα παρουσιάστρια podcast. Η Πάρις Χίλτον, η οποία αρραβωνιάστηκε τον επιχειρηματία και επενδυτή Κάρτερ Ρεούμ,  δήλωσε πρόσφατα στη Vogue: «Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο και που έχω έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο… Η σχέση μας είναι ίση. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερους ανθρώπους. Άξιζε απόλυτα την αναμονή».

 

 

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Πάρις Χίλτον θα κυκλοφορήσει το Dey Street Books, ο εκδοτικός οίκος πίσω από τα απομνημονεύματα με τίτλο «Open Book» της Τζέσικα Σίμπσον, που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2020 και έφταναν στην πρώτη θέση των best seller.