Latest News

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

"Έσπασε" τη σιωπή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Την ανάγκαζαν να παίρνει λίθιο - "Θέλω τη ζωή μου πίσω" (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σοκάρουν όσα αποκάλυψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για όσα βιώνει στα "χέρια" του πατέρα της. "Δεν μπορώ να παντρευτώ ή να... κάνω παιδί".

«Έσπασε» τη σιωπή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ακρόαση στο δικαστήριο σχετικά με την «κηδεμονία» της από τον πατέρα της, ο οποίος διαχειρίζεται την περιουσία και την καριέρα της.
Η ποπ τραγουδίστρια ζήτησε να μιλήσει σε συγκεκριμένη δικαστή και έλαβε μέρος στη διαδικασία με βιντεοκλήση, κατά την οποία μίλησε για περίπου 20 λεπτά για όλα όσα ζει τα τελευταία περίπου 13 χρόνια.
«Πολλά έχουν συμβεί από την τελευταία φορά που ήμουν στο δικαστήριο» είπε αρχικά και διευκρίνισε πως «δεν εμφανίστηκα νωρίτερα γιατί δεν πιστεύω ότι με είχατε ακούσει όταν είχα έρθει την τελευταία φορά».
Σοκάροντας, η Σπίαρς αποκάλυψε ότι την έχουν πιέσει να δώσει συναυλία, της έχουν στερήσει κάθε ιδιωτικότητα, την έχουν αναγκάσει σε αντισύλληψη, της έχουν χορηγήσει φάρμακα, ενώ έχει κάνει και ψυχοθεραπεία χωρίς τη θέλησή της.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.02.2021
Κόσμος
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλει να αποδεσμευθεί από τον πατέρα της και δημιουργείται το κίνημα #FreeBritney

Την ανάγκασαν να παίρνει λίθιο

Μάλιστα, όπως γράφει το CNN, είπε ότι την έχουν αναγκάσει να παίρνει λίθιο, παρά τις αντιρρήσεις της.
«Το λίθιο είναι ένα πολύ, πολύ ισχυρό φάρμακο και εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω πάρει. Μπορείς να αποκτήσεις διανοητικές δυσκολίες εάν πάρεις πολύ και συνεχίζεις να παίρνεις πάνω από πέντε μήνες. Ένιωθα μεθυσμένη. Δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα καν να συζητήσω με τη μητέρα μου ή τον πατέρα μου. Τους είπα ότι φοβάμαι και εκείνοι έφεραν έξι διαφορετικές νοσοκόμες για να με παρακολουθούν όσο μου χορηγούταν αυτό το φάρμακο, το οποίο δεν ήθελα καν» εξηγεί η Σπίαρς.