Latest News

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Σάλος με τη δημοσιογράφο που έκανε σεξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ - Πως αντέδρασαν οι γονείς της (BINTEO)

 


Μετά το χαμό που προκάλεσε στα διεθνή ΜΜΕ και τα social media, η Δανή δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν έμαθαν ότι έκανε σεξ, στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την επαναλειτουργία των ...swingers club.

Η 26χρονη Λουίζ Φίσερ τόνισε αρχικά στη γερμανική “Bild” πως το “έργο” της ήταν πιο εύκολο, καθώς δεν έχει σύντροφο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς της: “Η μητέρα μου το βρήκε αστείο και γέλαγε και ο πατέρας μου το βήκε… κουλ”!

Η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από έναν πελάτη γνωστού κλαμπ γνωριμιών και ανταλλαγής συντρόφων της πατρίδας της, ενόσω έκανε σεξ μαζί του, γεγονός που – όπως είναι φυσικό – προκάλεσε «σεισμό» στα social media.

Μάλιστα, η Δανή δημοσιογράφος ηχογράφησε τον εαυτό της να κάνει σεξ και το ηχητικό κλιπ μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και στη συνέχεια στα social media.

Η 26χρονη Λουίζ, πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το ρεπορτάζ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εμπειρία της ήταν «εντελώς φυσική» – στο πλαίσιο της δουλειάς της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Δανέζα δημοσιογράφος, Λουίζ Φίσερ επισκέφθηκε το «Swingland» στο Ishøj, κοντά στην Κοπεγχάγη, πριν από λίγους μήνες, κάνοντας ρεπορτάζ για το πώς ανοίγουν ξανά τα σεξ κλαμπ μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω του κορονοϊού στη χώρα.

Στο ηχητικό κλιπ, που προβλήθηκε στην πρωινή (!) εκπομπή του «Radio 4» στις αρχές Μαρτίου και την επόμενη στιγμή στο Twitter, η νεαρή ρεπόρτερ ακούγεται να αναστενάζει, ενώ παίρνει συνέντευξη από έναν άνδρα πελάτη του κλαμπ την ώρα που κάνουν σεξ…

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, η Λουίζ τον ρωτάει: «Τι βλέπεις αυτή τη στιγμή;» με τον άντρα να της απαντά ότι κοιτάζει μια πανέμορφη γυναίκα που δεν είχε προσπαθήσει ποτέ άλλοτε να επισκεφθεί swinger κλαμπ.