Latest News

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Σεντάτ Πεκέρ: Οργιάζουν οι φήμες για σύλληψη του τούρκου αρχιμαφιόζου – Τι απαντά ο ίδιος

 


Με τις αποκαλύψεις κατά του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έχουν λάβει πλέον μορφή χιονοστιβάδας, έντονες ήταν οι φήμες... το βράδυ της Κυριακής, για σύλληψη του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος ζει στο Ντουμπάι. Σενάρια πάντως τα οποία διέψευσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως ισχυρίστηκε, τον κάλεσαν στην αστυνομία απλά για να συζητήσουν. Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι είναι καλά και είπε ότι τον ενημέρωσαν για απειλές εναντίον του.

«Αγαπητοί μου φίλοι, τελείωσα τη συνάντησή με τις Αρχές από το μεσημέρι. Επέστρεψα στην οικογένειά μου, όπου βρίσκομαι τώρα. Λόγω των ισχυρισμών εναντίον μου, είχαμε μια αμοιβαία συνομιλία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προ ημερών, τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι τουρκικές αρχές προχώρησαν την έκδοση εντάλματος σύλληψης του αρχιμαφιόζου, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας από τον «αρχηγό της μαφίας».

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε μέσω βίντεο, τη στιγμή μάλιστα που αναμένονταν νέες «καυτές» αποκαλύψεις για τον γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος είναι πρωτοφανείς: συνέργεια σε φόνους και βιασμούς, εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα, φέρνοντας ανώτατους αξιωματούχους -και τον Ταγίπ Ερντογάν- σε δεινή θέση.

Στα βίντεο που δημοσιοποιεί ο Σεντάτ Πεκέρ -και τα οποία απασχολούν έντονα την τουρκική κοινή γνώμη– ισχυρίζεται πως υπάρχουν στη χώρα στενές σχέσεις κράτους, παρακράτους και μαφίας.

Ο τούρκος αρχιμαφιόζος έχει απειλήσει ευθέως τον κ. Ερντογάν με αποκαλύψεις, τις οποίες ωστόσο «ανέβαλε», λέγοντας ότι δεν θέλει να κάνει ζημιά στη διαπραγμάτευση του τούρκου προέδρου με τον αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, σήμερα.