Latest News

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Μαρία Σάκκαρη για Κων. Μητσοτάκη: Του οφείλω ένα «ευχαριστώ» για το Ρολάν Γκαρός


 Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την υποστήριξη που της έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Ρολάν Γκαρός, στις πρώτες δηλώσεις της για την ...

προσωπική της ζωή. 

 

Η πρωταθλήτρια του τένις παραχώρησε στην εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ την πρώτη της συνέντευξη μετά την εκπληκτική πορεία της στο Ρολάν Γκαρός, όπου έφτασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά Γκραν Σλαμ. 

 

Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που «μετρά περίπου έξι μήνες» και «ήρθε εκεί που δεν το περίμενα», όπως είπε. 

 

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη για τον σύντροφό της. 

 

«Ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Ρολάν Γκαρός, γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου μαζί του από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στο πρώτο τουρνουά στο οποίο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειές της.  

 

«Νομίζω ότι του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Θα μου πει γιατί το λες δημόσια, αλλά το νιώθω και ήταν πάρα πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου», συμπλήρωσε. 

 

Ερωτηθείσα αν επηρεάζεται η καθημερινότητά της από το γεγονός ότι ο σύντροφός της είναι ο γιος του πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη απάντησε: 

 

«Είναι πράγματα τα οποία πρέπει προσέχουμε και οι δύο, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν πολυσκεφτόμαστε τι θα κάνουμε. Και οι δύο έχουμε μυαλό, δεν θα κάνουμε τρέλες και ανεξαρτήτως με ποιον είμαστε, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες». 

 

Μάλιστα, έκανε θετικά σχόλια και για τις ικανότητες του συντρόφου της στο τένις. «Έπαιζε χρόνια πριν με γνωρίσει, έχουμε παίξει μαζί. Έπαιξε και στα γήπεδα του Ρολάν Γκαρός. Ο Κωνσταντίνος παίζει πολύ ωραίο τένις, έχει πολύ καλό σερβίς», ανέφερε σχετικά


Συνέχεια με Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς Αγώνες 

 

«Το Ρολάν Γκαρός θα μου μείνει αξέχαστο, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, αναφερόμενη στις επόμενες υποχρεώσεις της. 

 

Η συνέχεια για την πρωταθλήτρια του τένις θα δοθεί στο Γουίμπλεντον, από τις 28 Ιουνίου, ενώ ακολουθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες. 

 

«Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός», δήλωσε αναφερόμενη στην πρώτη φορά που θα μετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού. «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες και να εκπροσωπούμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει είναι νομίζω το όνειρο κάθε αθλητή», συμπλήρωσε. 

 

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε ακόμη στο γεγονός ότι έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό της για το πώς θα ξεπερνά μια νίκη ή μια ήττα. «Μου παίρνει ένα 24ωρο για να καθαρίσει το κεφάλι μου και να πω ότι πάω παρακάτω», δήλωσε, αλλά παραδέχθηκε ότι δυσκολεύτηκε σε αυτό τον τομέα στο πρόσφατο τουρνουά της Ρώμης, για να ξεπεράσει μια ήττα της. «Χρειάστηκε να μείνω εκτός γηπέδου για λίγες ημέρες, για να μου ξαναέρθει η αγάπη για το άθλημα», ανέφερε. 

 

Τέλος, δήλωσε ότι πλέον δεν διαβάζει τα όσα γράφονται για εκείνη στα social media. «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να το κάνει και δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο, για αυτό το σταμάτησα. Μέχρι να φτάσω στο σημείο που έφτασα πριν από μία εβδομάδα, πολλοί έλεγαν “πρέπει να σταματήσει το τένις”», εξήγησε. 

 

«Είπα “γιατί να ασχολούμαι;” και το έχω αποβάλει από μέσα μου. Και το Ρολάν Γκαρός να είχα πάρει, πάλι θα έβρισκαν κάτι να πουν. Οπότε πλέον δεν με απασχολεί καθόλου και μπορούν να λένε ό,τι θέλουν», συμπλήρωσε.