Latest News

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για τη ζωή της: «Έχω καλή καρδιά και είμαι καταπληκτική φίλη»

 

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει μάθει να εκτιμά τα μικρά πράγματα στη ζωή της...

 

 

Η 52χρονη ηθοποιός έγινε πρόσφατα το πρόσωπο της Vital Proteins και τον Σεπτέμβριο κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του «The Morning Show», ωστόσο βρίσκει ακόμη χρόνο -ακόμη και στις πολυάσχολες μέρες- να δει το ηλιοβασίλεμα, όπως εξομολογείται στο περιοδικό People.

 

«Είναι η αγαπημένη μου στιγμή. Μακάρι να μπορούσα να παγώσω τον χρόνο εκείνη την μαγική στιγμή», λέει, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι κάνει πολύ διαλογισμό. 

 

«Κάνω διαλογισμό καθημερινά, κάθομαι ήσυχα και γράφω. Μου είναι αρκετό. Και οποιαδήποτε άσκηση γιόγκα είναι ο διαλογισμός μου. Έχω πίστη στην ανθρωπότητα, παρόλο που υπάρχουν τόσα πολλά που μας αποθαρρύνουν- εγώ πιστεύω», λέει. 

 

 

Σε ερώτηση πώς περιγράφει τώρα την ζωή της, η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρει την δουλειά και τους φίλους της, αλλά και τα αγαπημένα της σκυλιά Clyde, Sophie και Lord Chesterfield.

 

«Είμαι σε πολύ ήρεμη φάση. Έχω μια δουλειά που αγαπώ, ανθρώπους στη ζωή μου που είναι τα πάντα για μένα και όμορφα σκυλιά. Είμαι πολύ τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος», απαντά. 

 

«Το κλειδί είναι η αυτεπίγνωση», συνεχίζει. «Έχω μάθει πραγματικά πολλά από την ψυχοθεραπεία. Ούσα δημόσιο πρόσωπο, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα σε όλο αυτό αλλά και πολλές δυσκολίες».  

 

Όπως εξηγεί, θα ήθελε να την θυμούνται πρωτίστως και κυρίως επειδή έκανε τους γύρω της να γελάνε. «Έχω καλή καρδιά και είμαι καταπληκτική φίλη. Με οδηγεί η αγάπη», καταλήγει.