Latest News

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Απίστευτο: Ο Μένιος Φουρθιώτης προαναγγέλλει ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού! (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε καθημερινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από τις... φυλακές Κορυδαλλού.

 

Συγκεκριμένα, ο Party FM (που φέρεται να είναι ιδιοκτησίας Μένιου Φουρθιώτη) προανήγγειλε καθημερινή δίωρη (14.15-16.15) ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή, που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου.

 

Η ανακοίνωση με μορφή Δελτίου Τύπου φέρει την υπογραφή της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού.

 

«Αποκαλυπτικά στον Party FM 104 14:15-16:15 ζωντανά με τον Μένιο Φουρθιώτη γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προσκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε, σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα... Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς», αναφέρεται στο Facebook.

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αιτηθεί μια σειρά παροχών στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, όπως συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή, οι οποίες και εγκρίθηκαν, στο πλαίσιο του σωφρονιστικού κανονισμού.

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης από τις αρχές Μαΐου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο κακουργήματα (ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή – οπλοφορία και ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία) και επτά πλημμελήματα, μεταξύ αυτών η σύσταση συμμορίας και η απόπειρα εκβίασης.