Latest News

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Τουρκία: Στα Κατεχόμενα ένας από τους πλέον επικίνδυνους νονούς της μαφίας

 


Η Τουρκία στέλνει στα κατεχόμενα τον Αλαατίν Τσακιτζί, έναν από τους δύο πλέον επικίνδυνους νονούς της μαφίας... έγραψε χθες σε πρωτοσέλιδό της η Αβρούπα επικαλούμενη πληροφορίες του αρθρογράφου Τολγκά Σαρντάν της τουρκικής ιστοσελίδας Τ24.

Λόγω της αναταραχής

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εφημερίδα αναφέρει ότι λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε στην Τουρκία από τις δηλώσεις του μαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, αποφασίστηκε να ζει εκτός των συνόρων της Τουρκίας ο Τσακιτζί μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ο τούρκος αρθρογράφος της Τ24 επικαλείται πληροφορίες από πηγές της ασφάλειας, σύμφωνα με τις οποίες η «νέα αναγκαστική διεύθυνση διαμονής» του Τσακιτζί είναι στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου ετοιμάστηκε και ένα γραφείο για τον ίδιο.

«Μέχρι να βγει έγκριση»

Σημειώνοντας ότι μετά από τις δηλώσεις Πέκερ είπαν στον Τσακιτζί «σώπα και εξαφανίσου», το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο Τσακιτζί που σύμφωνα με επίσημα αρχεία διευθύνει την πιο πολυπληθή εγκληματική οργάνωση της Τουρκίας, θα αναγκαστεί να διαμένει στην Κύπρο μέχρι να βγει έγκριση από τη μητέρα πατρίδα».

Ο Τσακιτζί θεωρείται ένας από τους κύριους λόγους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Σεντάτ Πεκέρ, αρχηγός της άλλης εγκληματικής οργάνωσης της Τουρκίας, όπως αναφέρεται.