Latest News

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

"Κλάμα" η Κιμ Καρντάσιαν - Ο Κάνιε Γουέστ είναι ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Μόλις λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Ιρίνα Σάικ...

Όπως αναφέρει τόσο το TMZ όσο και η Daily Mail, οι δύο τους εθεάθησαν να κάνουν διακοπές την ημέρα των γενεθλίων του Κάνιε, σε εξοχικό θέρετρο στη Γαλλία.

Η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ και ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έμειναν μαζί στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa La Coste.

Οι φήμες ότι οι δυο τους βλέπονταν κρυφά είχαν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και τώρα απλά επιβεβαιώθηκαν.

Τα δύο μέσα είναι 100% σίγουρα: ο Κάνιε τα έχει με την Ιρίνα, αν και δεν είναι σίγουρο πόσο σοβαρή είναι η μεταξύ τους σχέση.

Ο γνωστός ράπερ και το διάσημο μοντέλο απόλαυσαν το ταξίδι τους στην Γαλλία. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, το ζευγάρι περπατάει χαμογελαστό και φαίνεται έντονα η μεταξύ τους οικειότητα.

Πώς θα αντιδράσει η Κιμ;

Μόλις πριν λίγες μέρες η Κιμ Καρντάσιαν ευχόταν με τα πιο όμορφα λόγια στον πρώην σύζυγό της για τα γενέθλιά του. «Σε αγαπώ για πάντα», είχε γράψει στο Instagram…

Όσο οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο των social media, η Κιμ ανεβάζει selfies στον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο το κοινό της περιμένει την πρώτη της αντίδραση για τη νέα αγαπημένη του πρώην συζύγου της.