Latest News

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Πανικός στον αέρα: Επιβάτης πτήσης προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο, πλήρωμα και επιβάτες τον ακινητοποίησαν! (BINTEO)


Πανικό στον αέρα προκάλεσε επιβάτης πτήσης της Delta στις ΗΠΑ, όταν επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει ...έκτακτη προσγείωση.

 

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Λος Άντζελες προς το Νάσβιλ, με 162 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα. Το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην πόλη Αλμπουρκέρκη μετά το συμβάν, όπου συνελήφθη ο άνδρας που προκάλεσε την αναστάτωση.

 

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άλλοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος βοήθησαν να ακινητοποιηθεί ο «απείθαρχος» άνδρας και το Boeing 737 προσγειώθηκε με ασφάλεια. «Η αστυνομία και το FBI απομάκρυναν τον άνδρα, ο οποίος είναι υπό κράτηση», ανέφερε ακόμη η Delta, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό.



Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το αν ο επιβάτης ήταν οπλισμένος, αν βρισκόταν υπό την επήρεια των ουσιών ή για το τι μπορεί να προκάλεσε το ξέσπασμά του.



Στα social media δημοσιεύθηκαν βίντεο από άτομα που αναφέρουν ότι ταξίδευαν με την πτήση. Είναι από τη στιγμή που επιβάτες και μέλη του πληρώματος έχουν ακινητοποιήσει τον άνδρα, στον διάδρομο του αεροσκάφους, ενώ εκείνος φωνάζει επανειλημμένα «Σταματήστε αυτό το αεροπλάνο».

 

 

Αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του άνδρα, τον μετέφεραν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, από ότι φαίνεται σε άλλο βίντεο.

 

 

Μετά τη σύλληψη του άνδρα που προκάλεσε τον «συναγερμό», η πτήση συνέχισε το ταξίδι για το Νάσβιλ και οι υπόλοιποι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους με καθυστέρηση πέντε ωρών.