Latest News

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Τεντόγλου: Νέα εντυπωσιακή «πτήση» με άλμα στα 8,48 μ.- Έχει πλέον τις 2 κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο

 


Ο Μίλτος Τεντόγλου επέδειξε για μία ακόμη φορά την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία...

βρίσκεται, πραγματοποιώντας νέα «παγκόσμια» πτήση, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

 

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό άλμα του στα 8,60 μ. στην Καλλιθέα, με το οποίο έγινε ο κορυφαίος αθλητής του μήκους φέτος, ο 23χρονος έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.



Στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα προσγειώθηκε στα 8,48 μ. και πλέον είναι ο κάτοχος των δύο καλύτερων φετινών επιδόσεων στον κόσμο στο αγώνισμά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τεντόγλου είχε ένα ακόμη άλμα στα 8,41 μ., δείχνοντας την εξαιρετική σταθερότητά του στις μεγάλες επιδόσεις.

 

«Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη», δήλωσε ο Τεντόγλου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

 

«Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα. Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορεί να πηδήξει μακριά», συμπλήρωσε και παραδέχθηκε ότι αυτό το γεγονός τον κάνει να έχει μεγάλες προσδοκίες για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

 

«Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά περισσότερα πράγματα από τη συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά.