Latest News

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ζευγάρι που είχε δεθεί με χειροπέδες για να σώσει τη σχέση του, χώρισε μετά από 123 μέρες - Έσπασαν τα δεσμά on camera

 


Μετά από 123 μέρες δεμένοι με χειροπέδες προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους...

οι Alexandr Kudlay και Viktoria Pustovitova από την Ουκρανία, αποφάσισαν να χωρίσουν.

 

Έκοψαν τις χειροπέδες που τους έδεναν κατά τη διάρκεια εκπομπής στην τηλεόραση και είπαν ότι το πείραμα έφερε στο φως δυσάρεστες αλήθειες.

 

Το ζευγάρι, από την πόλη του Χάρκοβο, αποφάσισε να δεθεί με χειροπέδες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει την σχέση του. Μάταια, όπως αποδείχθηκε.

 

Καθ 'όλη τη διάρκεια του πειράματος, το οποίο προέβαλαν στα social media για να αποδείξουν ότι όντως ήταν δεμένοι και δεν ήταν κόλπο, έκαναν τα πάντα μαζί. 

 

Η Pustovitova, η οποία αρχικά αντιστάθηκε στην ιδέα συγκινήθηκε και έκλαψε όταν έσπασαν τις χειροπέδες.

 

«Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό μάθημα για μας. Για άλλα Ουκρανικά ζευγάρια και ζευγάρια στο εξωτερικό να μην επαναλάβουν αυτό που κάναμε εμείς», είπε στο Reuters σε συνέντευξή της από το Κίεβο.

 

Η Pustovitova είπε ότι ο προσωπικός χώρος ήταν αυτό που της έλειψε περισσότερο. «Ήμασταν μαζί όλη την ημέρα. Δεν μου έδινε όμως καμία προσοχή ο Alexandr ακριβώς επειδή ήμασταν συνεχώς μαζί. Δεν μου είπε: «Μου λείπεις», ενώ θα ήθελα να το ακούσω», είπε η 29χρονη.

 

Ο Kudlay από την πλευρά του, είπε ότι δεν μετανιώνει που κατέφυγαν σε αυτά τα μέτρα για να σώσουν τη σχέση τους. Τον βοήθησε, όπως είπε να καταλάβει ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι, τελικά.

 

«Δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είμαστε εντελώς διαφορετικοί», δήλωσε ο 33χρονος πωλητής αυτοκινήτων.

 

Το ζευγάρι σχεδιάζει να πουλήσει τις χειροπέδες σε μια διαδικτυακή δημοπρασία και να δωρίσει μέρος των χρημάτων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Έσπασαν δε, τις χειροπέδες, μπροστά στην κάμερα και σε έναν εκπρόσωπο που καταγράφει τα ουκρανικά ρεκόρ. Εκείνος είπε ότι κανένα ζευγάρι στον κόσμο δεν είχε καταφέρει παρόμοιο κατόρθωμα.

 

Η τελευταία φωτογραφία τους στο Instagram, όπου έχουν πάνω από 7.800 οπαδούς, έδειχνε το ζευγάρι να στέκεται κοιτώντας το πάτωμα χωρίς δεσμά πια.

 

Ο λογαριασμός τους είναι τώρα ανενεργός.