Latest News

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Survivor: Όταν ο Μπόγδανος φίλησε στο στόμα τον Τριαντάφυλλο πήρε… φωτιά το Twitter (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


"Φωτιά" πήρε το Twitter όταν ο Μπόγδανος φίλησε στο στόμα τον Τριαντάφυλλο στο... χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Μετά την ανάπαυλα των διακοπών το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα με νέο επεισόδιο. Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και το πασχαλινό φαγοπότι.


Ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκε με όλο του το είναι και κατά τη διάρκεια του αγώνα έμοιαζε πιο ψυχωμένος από ποτέ και σε κάθε νίκη οι πανηγυρισμοί του ήταν άνευ προηγουμένου.

Η χαρά του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο. Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μια τέτοια στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης.


Τα σχόλια στο Twitter



Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Μπόγδανος είχε πει βαριές κουβέντες εναντίον του Τριαντάφυλλου και πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που εξέφρασαν την απορία τους για την στροφή 180 μοιρών στη συμπεριφορά του.

Ωστόσο το φιλί στο στόμα των δύο ανδρών της Κόκκινης ομάδας έγινε viral και πολλοί το συνέκριναν με χιούμορ με εκείνα που είχαν ανταλλάξει στο παρελθόν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και η Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.