Latest News

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Pam και Tommy: Η ιστορία του πρώτου sex tape - Οι πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς ως Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον


 H Hulu κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από την κινηματογραφική «μετάλλαξη» των Λίλι Τζέιμς και Σεμπάστιαν Σταν σε Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι για τις ανάγκες της σειράς... «Pam and Tommy».

 

Η κωμική σειρά ασχολείται με την αληθινή ιστορία πίσω από την κυκλοφορία του πρώτου sex tape , που κυκλοφόρησε η Πάμελα Άντερσον και ο τότε σύντροφός της, Τόμι Λι.

 

Στη σειρά, που θα έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, πρωταγωνιστεί επίσης οι Σεθ Ρόγκεν, Νικ Όφερμαν, Άντριου Ντάις Κλέι, Πέι Σονούγκα κ.λπ.

 

Ο Ρόγκεν θα υποδυθεί τον Ραντ Γκοτιέ, τον πορνοστάρ-ηλεκτρολόγο, που έκλεψε και πούλησε την ταινία. Μάλιστα σε ανάρτησή του, ο ηθοποιός κυκλοφόρησε κα την δική του φωτογραφία από τα γυρίσματα γράφοντα ότι οι συμπρωταγωνιστές του είναι πολύ πιο cool από εκείνον.

 

 

Ο Σταν δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία στο Instagram, με ένα μότο του Τόμι Λι: «Δεν σταματάμε να παίζουμε γιατί γερνάμε, γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε».

 

 

Ούτε η Πάμελα Άντερσον , ούτε ο Τόμι Λι έχουν κάποια εμπλοκή στη σειρά ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ρόμπερτ Σίγκελ και DV DeVincentis. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillespie.