Latest News

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

MasterChef: Το twitter υποκλίνεται στον Παύλο – Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο  Παύλος Χάππιλος ήταν εκείνος που αποχώρησε στον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef και το twitter αποχαιρέτισε με συγκίνηση τον αγαπημένο παίκτη... του κοινού.

Ο Παύλος Χάππιλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση μετά την αποχώρησή του και μίλησε για καταστάσεις που είχε βιώσει. «Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το «γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…». Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε. «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

«Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των “διαφορετικών” να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους “διαφορετικούς” ανθρώπους», κατέληξε και το twitter υποκλίθηκε.

Αποθέωση στο Twitter

Ο κόσμος είπε αντίο στον Παύλο, εξαίροντας το ήθος και την αξιοπρέπειά του, που ξεχώρισαν στον φετινό διαγωνισμό.

Ανάμεσα στα μηνύματα στο twitter ήταν και αυτό του Τζιοβάνι μέσω του λογαριασμού του εστιατορίου του:

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Μετά την αποχώρηση ο Παύλος ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και τα μηνύματα, είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος παίκτης του φετινού MasterChef.