Latest News

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Δανάη Παππά: «Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους μου»

 


Η Δανάη Παππά επέστρεψε στην τηλεόραση με τη νέα σειρά «Η τούρτα της μαμάς»...

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει για πρώτη φορά σε κωμωδία, αλλά και για το αν έχει βιώσει ανταγωνιστική συμπεριφορά από συναδέλφους της.

«Υποδύομαι τη Ζέτα που επισκέπτεται το σπίτι της Ευανθίας και του Τάσου ως η κοπέλα του Παυλή, Εκείνος τους έχει εκμυστηρευτεί ότι σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου και ότι θα ήθελε να γίνουν κουμπάροι, η ίδια όμως αγνοεί τις προθέσεις του. Έτσι ακούγοντας τα «κουμπάρα μου» της Ευανθίας, παθαίνει πανικό.

Η Ζέτα είναι πλούσια, γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας των βορείων προαστίων, ενώ ο σύντροφος της κατάγεται από ένα χωριό της Κομοτηνής. Οι διάλογοι είναι πραγματικά απολαυστικοί» ανέφερε και συμπλήρωσε:

ADVERTISING

«Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία».

Στην ερώτηση εάν εχει βιώσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους της απάντησε:

«Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου».