Latest News

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ζευγάρι ζει στο ίδιο σπίτι με ένα κούγκαρ! (ΒΙΝΤΕΟ)


 Ένα νεαρό ζευγάρι μοιράζεται το σπίτι του  με ένα κούγκαρ...
εδώ και τρία χρόνια

 

Ο Μέσι γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως «γάτα» με φιλοζωικές οργανώσεις και ακτιβιστές να σχολιάζουν πως αυτή δεν είναι φυσιολογική ζωή για ένα πούμα. 

Ο Αλεξάντερ και η Μαρία Ντμιτριέβ από τη Ρωσία αγόρασαν το ζώο όταν ήταν ενός έτους, το 2016. 

 

 

 

Έχοντας υπόψη τους ότι πρόκειται για ένα άγριο ζώο, υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευτούν σε περίπτωση που εκδηλώσει διαφορετική συμπεριφορά. Ο Ντμιτριέβ λέει πως ο Μέσι έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς να βγάζει τα νύχια του, και έτσι τα έπιπλα παραμένουν ανέπαφα. Το ζευγάρι προσέλαβε εκπαιδευτή σκύλων για το πούμα και ο Μέσι ακολουθεί τώρα βασικές εντολές.

 

 

 

Δεν συστήνουν σε άλλους να κάνουν το ίδιο ωστόσο. Όπως αναφέρουν δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κάποιο φίλο τους στο σπίτι, ούτε είναι σε θέση να λείψουν για διακοπές. Παράλληλα, αναφέρουν πως το υψηλό κόστος για τη διατροφή του Μέσι, καθώς οι ανάγκες για ωμό κρέας επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του ζευγαριού κατά 600 δολάρια το μήνα. 

 

Το ζευγάρι, που έχει γίνει viral στο Instagram,  δέχεται επικρίσεις από φιλόζωους που εξηγούν ότι τα πούμα πρέπει να ζουν κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες.