Latest News

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Το ποδόσφαιρο στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.! Έρευνα διέταξε η αστυνομία για το Ιωνικός – Εργοτέλης μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Κρητικών για “μπράβους”


 Ο Ιωνικός επικράτησε του Εργοτέλη και πήρε το εισιτήριο για τη Super League, με τον Εργοτέλη να “φωνάζει” για τη διαιτησία και τον πρόεδρό του να κάνει λόγο για απίστευτες καταστάσεις στον... αγωνιστικό χώρο. 

Οι δηλώσεις του μάλιστα, ήταν αυτές που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. να ανακοινώσει τη διερεύνηση των όσων καταγγέλονται.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για «ζούγκλα» και «κόλαση» στο γήπεδο της Νίκαιας, τονίζοντας πως «υπήρχαν στο γήπεδο τουλάχιστον 100 ατομα και ακόμη 20 μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο».

«Ποιος είναι αυτός που επέτρεψε να είναι εκατό άτομα στο γήπεδο και είκοσι μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο για να δημιουργηθεί αυτή η ζούγκλα; Αυτό που έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Κόλαση. Δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο αν κερδίζαμε. Επιτρέπεται στην Ελλάδα του 2021 να αφήνουμε τις συμμορίες να δρουν ανεξέλεγκτες; Τι είναι το ποδόσφαιρο; Καρτέλ;», ηταν συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Στειακάκη που οδηγούν την αστυνομία στη διερεύνηση των γεγονότων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διερεύνηση καταγγελίας του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά που έλαβαν χώρα στον προχθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ιωνικού και Εργοτέλη”.