Latest News

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Παραιτήθηκε η Mrs World, μετά το επεισόδιο στα καλλιστεία (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 H Mrs World Καρολάιν Τζούρι παραιτήθηκε του τίτλου της, περίπου δύο εβδομάδες μετά το χάος που προκλήθηκε στα καλλιστεία ...της Σρι Λάνκα.

 

Η Τζούρι αφαίρεσε διά της βίας το στέμμα από τη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς στη Σρι Λάνκα, υποστηρίζοντας ότι ήταν διαζευγμένη και για αυτό δεν πληρούσε τα κριτήρια για να κερδίσει τον τίτλο.

 

Τα Mrs World ανακοίνωσαν την παραίτηση της Τζούρι μέσω social media, επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για δική της απόφαση, που έγινε δεκτή.

 

 

Η Κέιτ Σνάιντερ από την Ιρλανδία, αναπληρωματική πίσω από την Τζούρι στον διαγωνισμό του 2020, θα είναι πλέον η νέα Mrs World.

 

 

Στις αρχές Απριλίου, λίγο μετά την ανακοίνωση της νικήτριας στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Mrs Σρι Λάνκα- που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς- η Καρολάιν Τζούρι πήρε τον λόγο.

 

«Υπάρχει ένας κανόνας σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να είσαι παντρεμένη και όχι διαζευγμένη, οπότε κάνω το πρώτο βήμα λέγοντας ότι το στέμμα πάει στην πρώτη αναπληρωματική», είπε η Mrs Σρι Λάνκα 2019.



Στη συνέχεια διέσχισε τη σκηνή και αφαίρεσε διά της βίας το στέμμα από τη νικήτρια, Πουσπίκα ντε Σίλβα, η οποία έφυγε από τη σκηνή την ώρα που η Τζούρι έβαζε το στέμμα στο κεφάλι της αναπληρωματικής.

 

 

Η Ντε Σίλβα σε ανάρτηση στα social media έγραψε ότι είναι σε διάσταση και όχι διαζευγμένη. Δύο ημέρες αργότερα, όταν αυτό επιβεβαιώθηκε, οι διοργανωτές των καλλιστείων της επέστρεψαν το στέμμα και της ζήτησαν συγγνώμη.

 

Μετά το περιστατικό η νικήτρια του διαγωνισμού έκανε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, η οποία συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης.

 

Με πληροφορίες από Reuters