Latest News

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Κιμ Καρντάσιαν: Δισεκατομμυριούχοι, CEOs και γαλαζοαίματοι την «πολιορκούν» μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ

 


Ο τίτλος της «πλέον πολυπόθητης δισεκατομμυριούχου» φαίνεται να αποδίδεται στην Κιμ Καρντάσιαν μετά το διαζύγιό της με τον... Κάνιε Γουέστ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page 6, μνηστήρες που ανήκουν στην αφρόκρεμα προσπαθούν να προσεγγίσουν τη CEO της KKW Beauty. «Την προσεγγίζουν κοινοί γνωστοί και άτομα που δούλεψαν μαζί της ώστε να τη συστήσουν με μέλη της βασιλικής οικογένειας, ηθοποιούς της πρώτης γραμμής, αθλητές και δισεκατομμυριούχους διευθύνοντες συμβούλους», αναφέρει η πηγή προσθέτοντας πως προσπαθούν να την προσεγγίσουν ακόμα και με DM.

 

Παρά ωστόσο τις «βαριές» προτάσεις η Κιμ Καρντάσιαν «δεν ψάχνει για κάποιον αυτή την περίοδο» και προσθέτοντας ωστόσο «πως είναι ανοιχτή». Παρότι οι φήμες θέλουν τον Κάνιε Γουέστ να ψάχνει μία «καλλιτέχνιδα» για την επόμενη φάση της ζωής του η Κιμ Καρντάσιαν «δεν ψάχνει για κάποιον σε συγκεκριμένο τομέα» αλλά θέλει η επόμενη σχέση της να προκύψει «φυσικά». Ωστόσο ο μελλοντικός σύντροφός της πρέπει να αξιολογεί ψηλά την οικογένεια, να είναι υποστηρικτικός, αστείος, ρομαντικός να απολαμβάνει τα απλά πράγματα και να δουλεύει σκληρά.


«Κάποιος που να βάζει την οικογένεια πάνω από όλα, είναι η μητέρα τεσσάρων παιδιών», ανέφερε η πηγή. Η Καρντάσιαν αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι «πραγματικά αφιερωμένη στα παιδιά της και στην δουλειά της» και «σίγουρα δεν θέλει κάποιον που θα είναι μαζί της για τη δημοσιότητα» και επιθυμεί πραγματικά κάποιον «που μπορεί να εκτιμήσει την ιδιωτικότητα».

 

Η διάσημη τηλεπερσόνα υπέβαλε τον Φεβρουάριο αίτηση διαζυγίου ζητώντας κοινή επιμέλεια για τα τέσσερα παιδιά τους. Το Σαββατοκύριακο η πραγματοποίησε μία από τις πρώτες της εξόδους – μαζί με τον Κολομβιανό τραγουδιστή Maluma. Παρά τις φήμες για ραντεβού άτομα με γνώση της κατάστασης ξεκαθάρισαν πως «είναι απλά φίλοι».