Latest News

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Στον εισαγγελέα πασίγνωστος ηθοποιός για υπόθεση βιασμού και δύο απόπειρες

 


Στον εισαγγελέα έχει κληθεί να εμφανιστεί σήμερα γνωστός κωμικός ηθοποιός, μετά από καταγγελίες εναντίον του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού...

 

Ο γνωστός ηθοποιός έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος των αδικημάτων που του αποδίδονται, στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

 

Ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, ώστε να μελετήσει τη δικογραφία με τον δικηγόρο του και εν συνεχεία να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

 

Ενδέχεται ωστόσο, να αιτηθεί την προθεσμία αλλά και να καταθέσει το υπόμνημα του μέσω του δικηγόρου του, χωρίς να παρουσιαστεί ο ίδιος αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα.

 

Αμέσως μετά τη παροχή εξηγήσεων, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα προβεί σε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού.

 

Στην περίπτωση άσκησης ποινικής δίωξης, τότε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον ηθοποιό.

 

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες εναντίον του γνωστού κωμικού. Από αυτές οι δύο έχουν καταγγείλει πως ο ηθοποιός προσπάθησε να τις βιάσει.

 

Η τρίτη καταγγέλλουσα περιέγραψε ενώπιον του εισαγγελέα πράξεις, που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αυτή κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι είχε επισκεφθεί τον ηθοποιό στο θέατρο το 2008 προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Τότε εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά.