Latest News

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μαθαίνει το μυστικό της Δρόσως και της ζητά να χωρίσουν!


 Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τις ανατροπές να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του ...τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Ο Κωνσταντής σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι και οι τρεις αδερφές συμμετείχαν στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο.

Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Πηγαίνει και ανακοινώνει στη Δρόσω ότι χωρίζουν. Για πόσο όμως;

Ο χωρισμός αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους.

Αντιθέτως, η ηρεμία μεταξύ των αδελφών Σταμίρη δεν θα διαρκέσει για πολύ. Σύμφωνα με το spoiler, ο Νικηφόρος θα κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο.

Αυτό θα φέρει και πάλι τις δύο αδελφές απέναντι και η νέα σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα θα είναι σφοδρή…