Latest News

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες της Ένωσης να φύγουν από το γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ...στο ΟΑΚΑ (1-5).

Οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στην κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου και περίμεναν τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια.

Μία ομάδα περίπου 5 οπαδών άρχισαν να μιλούν σε έντονο ύφος στους παίκτες, οι οποίοι είχαν κάνει μία σειρά και τους άκουγαν με σκυμμένο κεφάλι, χωρίς να απαντούν.

Ο μοναδικός που αποχώρησε νωρίτερα από τον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, επειδή δεν δέχθηκε να ακούσει τους φίλους των “κιτρινόμαυρων” μέχρι τέλους. Μάλιστα, ο 23χρονος εξτρέμ από τον Τρίνινταντ πέταξε τη φανέλα του κάτω και αποχώρησε, κίνηση που εκνεύρισε περαιτέρω έναν φίλαθλο και του φώναξε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, απολογήθηκε για τη βαριά ήττα της ομάδας, η οποία είναι η μεγαλύτερη εντός έδρας, μαζί με το 1-5 από τους “ερυθρολεύκους” το 1972-1973.

Ο Μανόλο Χιμένεθ με το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε στην κάμερα της “NOVA”: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, συγνώμη και πάλι συγνώμη από τον κόσμο. Είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές νύχτες. Η ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι καλά. Θα μπορούσαμε ακόμη και να προηγηθούμε. Μετά το 16ο λεπτό κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ ή μία ευκαιρία για τον αντίπαλο. Κάποιοι παίκτες θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».

Φίλαθλοι και έξω από το γήπεδο