Latest News

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Παύλος Χαϊκάλης: Κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και τράκαρε- "Έγινε μπέρδεμα για 63 ευρώ ..." λέει ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Με αυτοκίνητο το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο 
 ο γνωστός κωμικός και πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης...ενεπλάκη χθες  σε τροχαίο ατύχημα  στην Κηφισιά δίνοντας έτσι τροφή για σχόλια για άλλη μία φορά στην επικαιρότητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο. Έτσι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο. 
Ο Παύλος Χαϊκάλης πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την αποδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

 

Ο ηθοποιός παρέθεσε τη δική του οπτική για το τι συνέβη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε πως η μηχανή του ήταν σταθμευμένη και μια κυρία έπεσε πάνω.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε πως αυτό οφείλεται σε μπέρδεμα κατά τη μετάβαση από μια ασφαλιστική εταιρεία σε μια άλλη, ενώ το ποσό του ασφαλιστηρίου είναι 63 ευρώ το οποίο και πληρώθηκε και έλαβε τέλος η όλη περιπέτεια.

«Έπεσε μια κυρία πάνω στη μηχανή μου, δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Ήταν σταθμευμένη η μηχανή, έλειπα εγώ. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική στην άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια κι εγώ είχα μείνει ότι έχει γίνει ασφάλεια. Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν από σκοπού να μην ασφαλίσω ένα μηχανάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε

Από τη δωροδοκία-κωμωδία και το υπουργιλίκι, στις παρενοχλήσεις

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όταν η Ελλάδα έβγαινε παραζαλισμένη από την καραντίνα, στο θέατρο «Μουσούρη» διεξάγονταν εντατικές πρόβες για μια θεατρική παράσταση που προγραμματιζόταν για θερινή περιοδεία. Συμπρωταγωνιστούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, αμφότεροι δημοφιλείς κωμικοί που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1990 στην επιθεώρηση «Οδός Κουτοπόνηρων», οι οποίοι έμελλε αργότερα να συνυπογράψουν ερμηνευτικά τη θεατρική επιτυχία «Ψέμα στο Ψέμα» και φυσικά να συνεργαστούν άψογα στο σουξέ της τηλεοπτικής σειράς «50-50».

Μετά από τριάντα χρόνια γνωριμίας και αγαστής συνεργασίας, η επαγγελματική σχέση των δύο ταλαντούχων ηθοποιών ουδέποτε σκιάστηκε από φιλονικίες, βεντετιλίκια ή συγκρούσεις χαρακτήρων. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, ο Παύλος Χαϊκάλης αποχώρησε από τον συγκεκριμένο θίασο, του οποίου επικεφαλής και σκηνοθέτης ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αρκετοί, πίσω από τις κουίντες, έκαναν λόγο για «έντονες διαφωνίες μεταξύ τους». Αλλοι πάλι απέδωσαν την αιφνίδια απόδραση του Χαϊκάλη στην αστρολογική του δεινότητα να μαντέψει ότι οι συναστρίες δεν ήταν ευνοϊκές για τη συνύπαρξή του στο σανίδι με τον Φιλιππίδη. Τέλος, βάσιμη ήταν η υποψία ότι το έργο που θα ανέβαζαν δεν του ταίριαζε, αν δεν ζημίωνε την προσφιλή στο κοινό περσόνα του.