Latest News

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Πανταζής για Τριαντάφυλλο: “Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη”


 Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του Τριαντάφυλλου με αφορμή τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τον ...εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Έπειτα από τον Χρίστο Αντωνιάδη που αποκάλυψε ότι είχαν πολλές προστριβές στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, ο Πανταζής αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος είχε τσακωθεί με τον Ροδίτη καλλιτέχνη.

“Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη”

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι πάει προς τον τελικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει. Όταν τσαντίζεται, τον βλέπεις τσαντισμένο. Όταν σε βρίζει, σε βρίζει. Όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός.

Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, στην Αυστραλία, όταν τον είχα εκεί σε μια περιοδεία. Ήταν στα πρώτα του βήματα, μετά ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη.

Ήταν επιθετικός, αλλά ήταν μόλις 20 ετών και είχε κάνει το πρώτο του σουξέ και τον είχα στην Αυστραλία μαζί μου. Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και εκεί τελείωσε όλη η κατάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων.