Latest News

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επειδή έβηξε σκόπιμα πάνω σε καρκινοπαθή εν μέσω πανδημίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Μια γυναίκα, η οποία παραδέχθηκε ότι απείλησε και έβηξε σκόπιμα πάνω σε μια άλλη γυναίκα εν μέσω πανδημίας με το βίντεο να γίνεται viral, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης...

30 ημερών.

 

Σύμφωνα με τους New York Times, που επικαλούνται δικαστικά έγγραφα, η Debra Hunter θα τελεί σε καθεστώς επιτήρησης για έξι μήνες ενώ καλείται να συμμετέχει σε αξιολόγηση ψυχικής υγείας μαζί με διαχείριση θυμού, ανέφερε το Associated Press.

 

Στην 53χρονη δόθηκε επίσης εντολή να καλύψει το κόστος των προηγούμενων τεστ για Covid-19 του θύματος και να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων. 

 

Τον περασμένο Ιούνιο, η Hunter ενεπλάκη στο επίμαχο περιστατικό, που έλαβε χώρα σε υποκατάστημα της αλυσίδας Pier 1 Imports, όπου έβηξε πάνω στην Heather Sprague, η οποία έκανε εκεί τις αγορές της και τραβούσε βίντεο τον καβγά της 54χρονης με υπαλλήλους του μαγαζιού. 

 

Η Heather Sprague δήλωσε αργότερα καρκινοπαθής με όγκο στον εγκέφαλο και είπε ότι ήταν μια από τις σπάνιες εξόδους της στη διάρκεια της πανδημίας επειδή οι θεραπείες της είχαν ως αποτέλεσμα της ανοσοκαταστολή της. 

 

 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Hunter φαίνεται να γίνεται εριστική με τους υπαλλήλους πριν στραφεί προς το μέρος της Sprague και κάνει μια άσεμνη χειρονομία. «Νομίζω θα έρθω πραγματικά κοντά σου και θα βήξω πάνω σου τότε. Πώς σου φαίνεται αυτό;», ακούγεται να λέει.

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο μετατρέποντας την 54χρονη σε παρία, σύμφωνα τρισέλιδη επιστολή της μητέρας τριών παιδιών στην δικαστή, όπου επιχειρούσε να δικαιολογήσει την πράξη της. 

 

«Η κόρη μου θορυβήθηκε όταν είδε μια ξένη να καταγράφει τους τρεις μας με το τηλέφωνό της. Προφανώς και εξοργίστηκα και απαίτησα να σταματήσει να τραβάει βίντεο τα παιδιά μου. Πάνω στην ένταση της στιγμής, παραφέρθηκα με υπερπροστατευτικό τρόπο που τελικά οδήγησε σε αντίποινα απέναντι στην ξένη γυναίκα, το θύμα», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή της. 

 

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επειδή έβηξε σκόπιμα πάνω σε καρκινοπαθή εν μέσω πανδημίας

 

Η Hunter περικλείει επίσης άλλες 23 σελίδες με απειλητικά μηνύματα, emails, επιστολές και αναρτήσεις στα social media που στοχοποιούν εκείνη και την οικογένειά της. «Ελπίζω όλη σου η οικογένεια να κολλήσει κορωνοϊό, να υποφέρει και να πεθάνει», έγραφε ένα από τα μηνύματα. 

 

Όπως εξηγεί η ίδια, μετά το βίντεο που έγινε viral, δεν μπορούσε καν να πάει μια βόλτα με τα παιδιά της στη γειτονιά. «Καταλαβαίνω πως μπορεί να ακούγονται σαν κακογραμμένο σενάριο, αλλά σας διαβεβαιώνων πως ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα είμαι πρωταγωνίστρια σε μια διαδικτυακή φρενίτιδα», προσθέτει. 

 

Και καταλήγει: «Συχνά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν ο καθένας από εμάς, ως άνθρωποι με ατέλειες, είχαμε τις χειρότερες στιγμές μας σε ένα σύντομο βίντεο που θα έβλεπε όλος ο κόσμος για να μας κρίνει».