Latest News

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι φοιτητριών, κατέβασε πορνό στον υπολογιστή και αυτοϊκανοποιήθηκε!

 


Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ένας νεαρός άνδρας για τη διάρρηξη κατοικίας τριών φοιτητριών... στην πόλη Όραντζ στην Καλιφόρνια.

 

Ο άνδρας, 22 ετών, κατά τη διάρρηξη έφαγε σνακ και χρησιμοποίησε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μίας εκ των τριών φοιτητριών για να κατεβάσει πορνό. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το NBC Los Angeles, ο άνδρας προχώρησε σε πράξη σεξουαλικού περιεχόμενου. Την περασμένη Δευτέρα στο δικαστήριο, o Τζόναθαν Χοσέ Ρουίζ, παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών και οκτώ μηνών. Ωστόσο, μετά από ένσταση, η ποινή περιορίστηκε σε 511 ημέρες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

 

Μετά τη σύλληψή του το 2018, η αστυνομία είχε γνωστοποιήσει πως ο Ρουίζ είχε εισβάλει στο σπίτι των γυναικών στις 4 Οκτωβρίου, περιεργάστηκε τα εσώρουχά τους και στη συνέχεια εκσπερμάτισε στον υπολογιστή αφού πρώτα κατέβασε πορνογραφικό υλικό από το διαδίκτυο. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Φιλ ΜακΜάλιν, διοικητή του αστυνομικού τμήματος της κομητείας, «κέρασε τον εαυτό του γάλα και κουλουράκια».

 

Η ταυτοποίηση του άνδρα έγινε με την εργαστηριακή εξέταση των στοιχείων. Όταν συνελήφθη βρέθηκαν στην κατοχή του εσώρουχα των θυμάτων. Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία το DNA του άνδρα είχε καταχωρηθεί στο σύστημα μετά από βανδαλισμούς που είχε προκαλέσει σε σχολείο της περιοχής το 2017 κάνοντας γκράφιτι στις τουαλέτες. Και τότε είχε παραδεχθεί την ενοχή του και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας – συγκεκριμένα αφαίρεση γκράφιτι.